VERKOCHT Berliozstraat 6

Deze instapklare woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'oost' in nabijheid van diverse scholen en speelvoorzieningen.

De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin en achtertuin met achterom. De achtertuin is gelegen op het noord-oosten en is voorzien van een zonneluifel en een overkapping. 

Deze instapklare woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'oost' in nabijheid van diverse scholen en speelvoorzieningen. De woning is voorzien van 12 zonnepanelen, een aanbouw en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1974
Woonoppervlakte: +/- 139 m2
Perceeloppervlakte: +/- 147 m2
Inhoud: +/-457 m3
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- 12 zonnepanelen;
- Mogelijkheid om 2 garageboxen erbij te kopen.
- Waterontharder.

Indeling

Begane grond:
Entree, via de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer, meterkast, trapkast, trap naar de 1e verdieping en het toilet. De woonkamer is voorzien van een open keuken en een aanbouw. De moderne keuken is gelegen in het midden van de woning en heeft een rechte opstelling met een eiland. De keuken is voorzien van een Quooker, koelkast, vriezer, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi oven/magnetron en een afzuigkap. Door de lichtstraat is de aanbouw voorzien van voldoende lichtinval. Vanuit de aanbouw heeft u via de loopdeur en de schuifpui toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamer, de badkamer, separaat toilet en de 2e verdieping. De slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, horren en een elektrisch bedienbaar zonnescreen.

Slaapkamer 1: 17 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, deze slaapkamer is voorzien van een airco.
Slaapkamer 2: 12 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: 7 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De moderne badkamer is voorzien van een bad met douchescherm en een wastafel.

2e verdieping:
De 2e verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Hier treft u de 4e slaapkamer (+/- 15 m2) en een waskamer. De slaapkamer is voorzien van twee dakramen. In de wasruimte treft u de wasmachine aansluitingen en de CV-ketel (Intergas 2022).

Tuin: