VERKOCHT Looakker 7

Ruime 2 onder 1 kap woning in de wijk Munsel

 

Ben jij op zoek naar een woning welke je nog geheel naar eigen inzicht in kunt delen en moderniseren. Kijk dan eens naar één van deze twee ruime 2-1 kap woningen met veel mogelijkheden gelegen in de wijk ‘Munsel'. De woningen zijn gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in nabijheid van diverse speelvoorzieningen. Deze woning is voorzien van 9 slaapkamers en 2 badkamers. Neem ook een kijkje bij de andere woning Looakker 5.

Kenmerken:
Woonoppervlakte: +/- 268 m2
Inhoud: +/- 897 m2
Perceel oppervlakte: +/- 290 m2
Bouwjaar: 1990
Energielabel: B

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid om een werkplek aan huis te realiseren.
- 9 slaapkamers en 2 badkamers.

INDELING
Begane grond:
Entree, via de ontvangsthal heeft u toegang tot de meterkast, toilet, kantoor/werkkamer, trap naar 1e verdieping en keuken. De keuken is nog naar eigen inzicht in te richten tevens is er een mogelijkheid de kamer aan de voorzijde bij de keuken te betrekken. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en 5-pits kookplaat. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, trapkast en woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren.
De kantoor/werkkamer is uitermate geschikt voor een beroep aan huis of speelkamer. Deze ruimte is voorzien van een eenvoudige keukenblok met wastafel.
Zie de artist impressions voor eventuele mogelijkheden voor de beneden- en bovenverdieping.

Eerste verdieping:
Het eerste gedeelte van de eerste verdieping is voorzien van vier slaapkamers, trap naar de tweede verdieping, een separaat toilet en een douchecel met douche en wastafel. Hier is het eventueel mogelijk om de badkamer te vergroten door een slaapkamer bij de badkamer te trekken.
Het tweede gedeelte van de eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, trap naar de tweede verdieping en en trapkast. De badkamer is voorzien van een douche, bad, wastafel en toilet.

Deel 1
Slaapkamer 1: +/- 11 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de zijkant van de woning en is voorzien van een wastafel.
Slaapkamer 2: +/- 9 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafel.
Slaapkamer 3: +/- 9 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafel.
Slaapkamer 4: +/- 11 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een wastafel.

Deel 2
Slaapkamer 5: +/- 10 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafel.
Slaapkamer 6: +/- 9 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een wastafel.
Slaapkamer 7: +/- 9 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een wastafel.

Tweede verdieping
Middels twee vaste trappen bereikbare zolderverdieping. Op deze verdieping treft u nog eens twee slaapkamers welke beide zijn voorzien van een wastafel en voldoende bergmogelijkheden. Tevens treft u hier een tweede cv-ketel.

Tuin:
De voortuin is in het hard gelegd en heeft u de mogelijkheid om één auto te parkeren. De achtertuin is gelegen op het noord-oosten.
Let op: er dient nog een terreinafscheiding geplaatst te worden tussen de twee woningen en tevens om de brandgang af te schermen. Het perceel aan de zijkant van de woning betreft een mandelig perceel met de buren.

Al bij al een mooie woning met zeer veel mogelijkheden welke zeker de moeite waard is om een keer te komen kijken en zelf te zien wat de mogelijkheden zijn.