VERKOCHT Vorsenpoel 73

Prachtig gelegen tussenwoning met uitzicht over vijver de Vorsenpoel.



Prachtig gelegen tussenwoning met uitzicht over vijver de Vorsenpoel. Deze ruime woning is gelegen in een kindvriendelijk wijk en is voorzien van een eigen oprit, een moderne keuken en badkamer. De tuin is gelegen op het zonnige zuid-westen en heeft aan de achterzijde uitzicht over het water.

Kenmerken
Woonoppervlak: +/- 143 m2
Overige inpandige ruimte: +/- 2 m2
Perceel: +/- 245 m2
Inhoud: +/- 482 m2
Energielabel: C

Bijzonderheden:
- Gelegen aan vijver de Vorsenpoel;
- Eigen oprit
- multifunctionele ruimte welke gebruikt kan worden als speel/werkkamer of garage.

Indeling
Begane grond:
Entree, via de ontvangsthal heeft u toegang tot de bijkeuken, toilet, trap naar 1e verdieping en de woonkamer. De ruim opgezette woonkamer is voorzien van een aanbouw aan de achterzijde en aan de voorzijde van de woning is de open keuken gelegen. De aanbouw is grotendeels van glas waardoor de woning wordt voorzien van voldoende lichtinval. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, combi oven/magnetron, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat en afzuigkap. Vanuit de bijkeuken is een multifunctionele ruimte te bereiken welke nu in gebruik is als berging. Deze ruimte is eventueel terug te brengen als garagefunctie of te gebruiken als werk/speelkamer. Vanuit deze ruimte is de bergzolder bereikbaar.

1e verdieping:
Vanuit de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1: +/- 12 m2, deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 10 m2, deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 10 m2, deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet, ligbad en wastafel.

2e verdieping:
Via de voorzolder heeft u toegang tot de ruime 4e slaapkamer (+/- 17 m2). De kamer is voorzien van een dakopbouw waardoor er hier een volwaardige verdieping is gerealiseerd. Vanuit deze kamer heeft u een weids uitzicht over vijver de Vorsenpoel.
Op de voorzolder is de cv-ketel gesitueerd alsook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Tuin:
De voortuin is netjes aangelegd en is voorzien van een eigen oprit. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid-westen en heeft een prachtig uitzicht over vijver de Vorsenpoel. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de aangebouwde berging.