VERKOCHT Monteverdistraat 25

Tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk Oost.


Tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk Oost. De woning heeft een rustige ligging en is gelegen in de nabijheid van diverse winkel- sport-, en speelvoorziening.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 124 m2
Externe berging: +/- 9 m2
Inhoud: +/- 431 m3
Perceel: +/- 162 m2
Energielabel: C

Indeling
Begane grond:
Entree, via de ontvangsthal heeft u toegang tot de meterkast, toilet, trapkast, trap naar 1e verdieping en de woonkamer. De doorzonwoonkamer is voorzien van een open keuken. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, oven en een afzuigkap. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk en op de vloer ligt een PVC-vloer.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, badkamer en de trap naar de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een bad met douchescherm, toilet en een wastafel.
Slaapkamer 1: +/- 16 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 14 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 7 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en elektrisch bedienbare rolluiken.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikbare zolderverdieping. Via de voorzolder heeft u toegang tot slaapkamer 4 (+/- 15 m2). Op de voorzolder treft u de wasmachine-aansluiting en tevens de cv-opstelling (Nefit Ecomline HR 2005)

Tuin:
Via de loopdeur in de keuken is de tuin bereikbaar. De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op het noord - oosten en is voorzien van een externe stenen berging en een zonneluifel.