VERKOCHT Rosenhofstraat 38

Ruime vrijstaande woning met een prachtig uitzicht over de akkers in Liempde.

De fraai aangelegde tuin is voorzien van een ruime oprit met een afgesloten, dubbele carport. Vanuit de carport heeft u toegang tot de dubbele garage. De garage is voorzien van twee garagedeuren en aan de achterzijde heeft u direct toegang tot de berging. Via een vaste trap heeft u toegang tot de ruime vliering welke tevens doorloopt boven de carport. In de achtertuin treft u nog een houten berging met overkapping, een houthok en een losse carport welke nu wordt gebruikt voor het stallen van een caravan. Aan het huis treft u direct een ruime overkapping welke gedeeltelijk is voorzien van vaste wanden en gedeeltelijk is voorzien elektrische screens. De ruime garage (86 m2) is een multifunctioneel bijgebouw welke o.a. ook geschikt is als mantelzorg woning of een beroep aan huis. De woning is voorzien van voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Ruime vrijstaande woning met een prachtig uitzicht over de akkers in Liempde. De woning is voorzien van een dubbele garage met ruime carport, welke voor veel doeleinden gebruikt kan worden.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 204 m2
Garage: +/- 85 m2
Vliering garage: +/- 40 m2
Externe houten berging: +/- 8 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: +/- 66 m2
Perceel: 916 m2
Energielabel: C

Bijzonderheden:
- Ruime dubbele garage (86 m2) met vliering (38 m2) o.a. geschikt als. mantelzorg woning of voor een beroep aan huis;
- In 2017 is de woning geheel gerenoveerd.
- Moderne keuken en badkamer.

Indeling:
Entree, via de ruime ontvangsthal heeft u toegang tot de trap naar de eerste verdieping, meterkast, garderobe, twee bergkasten en de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en is voorzien van een fijne zithoek aan de voorzijde van de woning. De open leefkeuken is voorzien van een rechte opstelling, een kastenwand en een kookeiland. In de kastenwand treft u de oven met warm houd lade en de koelkast. In de rechte opstelling van de keuken treft u de combi magnetron/oven, vaatwasser op hoogte en een wastafel. Het eiland is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat en de afzuigkap is verwerkt in het plafond.
Vanuit de eethoek heeft u toegang tot de bijkeuken en middels openslaande tuindeuren bereikt u de overkapping. In de bijkeuken treft u het toilet.

1e verdieping:
Via de ruime overloop heeft u toegang tot de wasruimte, inbouwkast, badkamer en twee slaapkamers (voorheen drie slaapkamers).

Slaapkamer 1: +/- 29 m2, vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Voorheen waren dit twee slaapkamer (20 m2 en 9 m2).
Slaapkamers 2: +/- 17 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning is voorzien van twee inbouwkasten.

De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad, toilet en inloopdouche.

2e verdieping:
Via de voorzolder heeft u toegang tot de derde slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een dakraam. Vanuit de kamer bereikt u de bergzolder en tevens de cv-ruimte.

Tuin: