VERKOCHT Hulsberg 8

Ruime twee-onder-een-kapwoning gelegen op een groot perceel met een lange oprit en een garage.

De woning is voorzien van een ruime voortuin met een oprit voor meerdere auto's en een garage. De fraai aangelegde achtertuin is gelegen op de zuid-oosten en is voorzien van een externe houten berging. 

Ruime twee-onder-een-kapwoning gelegen op een groot perceel met een lange oprit en een garage. De woning is gelegen aan een een rustige woonstraat in Esch. De woning is op het moment voorzien van drie slaapkamers echter voorheen waren er vier slaapkamers, het is middels een eenvoudige ingreep mogelijk om er weer vier slaapkamers van te maken.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 137 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: +/- 11 m2
Garage: +/- 18 m2
Externe bering: +/- 12 m2
Inhoud: +/- 482 m3
Energielabel: F

Indeling
Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot het toilet, de meterkast, trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer is opgedeeld in twee delen. Via de eetkamer bereikt u de ruim opgezette doorzonwoonkamer en de keuken. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle houthaard. Middels openslaande tuindeuren in de woonkamer bereikt u de tuin. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van 4-pits gasfornuis, een vaatwasser, oven en een koelkast.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers (voorheen vier kamers) en de badkamer. In één kamer is de vaste trap naar de tweede verdieping gerealiseerd.

Slaapkamer 1: +/- 7 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 23 m2. Deze slaapkamers is gelegen aan de achterzijde van de woning en is middels het plaatsen van een wand en een deur weer eenvoudig terug te brengen naar twee slaapkamers (één van 12 m2 en één van 11 m2).
Kamer 3: +/- 9 m2, de kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping.

De badkamer is bereikbaar vanuit de overloop en vanuit de slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikbare zolderverdieping. Deze verdieping is momenteel in gebruik als bergzolder maar hier is eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren. Op de voorzolder is de opstelling van de cv-ketel.

Tuin: