VERKOCHT Hobbendonkseweg 110

Ruim uitgebouwde hoekwoning gelegen in de wijk Oost.

Ruim uitgebouwde hoekwoning gelegen in de wijk Oost. Deze instapklare gezinswoning is voorzien van zes slaapkamers en twee badkamers. De woning heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht en is gelegen in de nabijheid van diverse scholen, winkels, speel- en sportvoorzieningen.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 187 m2 (incl. 1e verdieping aanbouw)
Perceel: +/- 228 m2
Externe berging: +/- 9 m2
Inhoud: +/- 646 m2
Energielabel: C

Bijzonderheden:
- Aanbouw zijkant en achterzijde woning.
- Twee dakkapellen op de zolderverdieping.
- Twee moderne badkamers.
- Ruime leefkeuken.

Indeling

Begane grond:
Entree, via de ontvangsthal heeft u toegang tot het toilet, meterkast, trap naar eerste verdieping, ruime bergkast en de woonkamer. Vanuit de ontvangsthal bereikt u de zithoek welke is voorzien van een sfeervolle houthaard. Door de aanbouw aan de achterzijde is er een ruime leefkeuken ontstaan. De keuken heeft een hoekopstelling, kastenwand en een eiland. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis met twee ovens, een stoomoven, koffiezetapparaat, vaatwasser, vriezer en koelkast. De harmonicadeur, welke over de gehele breedte open kan, zorgt ervoor dat de tuin makkelijk bij de woning betrokken kan worden.
Vanuit de leefkeuken heeft u toegang tot de aanbouw aan de zijkant van de woning. Deze ruimte is nu in gebruik als extra zithoek maar kan voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals een werk-, speel, of slaapkamer. Deze aanbouw is voorzien van een badkamer en een trap naar het tweede gedeelte van de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een visgraat vloer en de aanbouw en ontvangsthal zijn voorzien van een stenen vloer. De wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk.

Eerste verdieping deel 1:
Via overloop toegang tot drie slaapkamer, de badkamer en trap naar tweede verdieping. De vloeren zijn voorzien van laminaat en de wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk.
Slaapkamer 1: +/- 14 m2 deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een ruime inbouwkast.
Slaapkamer 2: +/- 11 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een bergkast.
Slaapkamer 3: +/- 12 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een ruime inbouwkast.

Eerste verdieping deel 2:
In de aanbouw, aan de zijkant van de woning, is er middels een vaste trap het tweede gedeelte van de 1e verdieping bereikbaar. Hier treft u de vierde slaapkamer (+/- 17 m2), deze slaapkamer is voorzien van een airco welke koelt en verwarmd.

Tweede verdieping:
Via de voorzolder zijn twee slaapkamers bereikbaar welke beide zijn voorzien van een dakkapel. Op de voorzolder treft u de wasmachine-aansluitingen en de cv-opstelling. Tevens hangt hier een airco welke eveneens koelt en verwarmd. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en de wanden en plafond van glad stucwerk.

Buiten:
Via de loopdeur in de keuken heeft u toegang tot de fraai aangelegde achtertuin welke voorzien is van een 7-persoon jacuzzi, een buitendouche en een stenen externe berging. De woning is in de zomermaanden makkelijk bij de tuin te betrekken doordat de achtergevel is voorzien van een harmonicadeur welke geheel opengezet kan worden.