VERKOCHT Ridder 61

Ruim 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping van appartementencomplex 'Ridder' in Boxtel

 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping van appartementencomplex 'Ridder' in Boxtel. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en zonnige loggia. De woning is gelegen in de wijk ‘Selissen’ en direct boven diverse winkels zoals een drogist en supermarkt. Op korte afstand is het wandelpark Molenwijk gelegen evenals diverse sportparken en uitvalswegen.


Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 88 m2
Inpandige bergruimte: +/- 10 m2
Inhoud: +/- 285 m3
VvE kosten: +/- €143
Energielabel: B

Bijzonderheden:
- Loggia;
- Parkeerplaats in parkeergarage.

Indeling:
De entree van het appartementencomplex op de begane grond is voorzien van een bellentableau met videofooninstallatie en brievenbussen. De centrale ontvangsthal geeft toegang tot de bergingen, parkeerkelder, lift en trappenhal. Via de lift of trap bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping.

De ontvangsthal, met garderobe, geeft u toegang tot het separate toilet, een slaapkamer en de woonkamer.. Eveneens is de meterkast in de ontvangsthal gesitueerd.
De woonkamer is voorzien van een open keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een 5 pits gasfornuis, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de inpandige berging. Hier treft u de cv-optelling en wasmachine aansluiting. Tevens heeft u toegang tot de tweede slaapkamer en de inpandige loggia. Vanuit beide slaapkamers heeft u toegang tot de badkamer.

Slaapkamer 1: +/- 13 m2, vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de inpandige loggia en de badkamer.
Slaapkamer 2: +/- 9 m2, vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de badkamer.

De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche toilet en wastafel.

In de kelder van het appartementencomplex treft u de afgesloten parkeerplaats in de parkeergarage, de gezamenlijke fietsenstalling en de externe berging.