Beschrijving

Ruime eindwoning gelegen in Liempde, gemeente Boxtel. Deze sfeervolle woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met speeltuintje en de basisschool om de hoek. De woning heeft een nette badkamer en keuken. Kerkdorp Liempde is voorzien van onder meer een supermarkt, slager, bakker, groenteboer en drogisterij.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 109 m2
Externe bergruimte: +/- 6 m2
Perceel: +/- 150 m2

Bijzonderheden:
- Erker begane grond
- Overkapping en berging in tuin

Indeling:

Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de meterkast en de woonkamer. De L-vormige woonkamer is voorzien van een open keuken. De erker aan de voorkant van de zitkamer geeft de woning een lichte en sfeervolle uitstraling. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een donkere laminaat vloer met tegelmotief. De open keuken heeft een hoek opstelling en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en een afzuigkap.
Vanuit de woonkamer is de hal bereikbaar welke toegang geeft tot het toilet en de trap naar de eerste verdieping. 
Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken welke is voorzien van een ingebouwde kast en wasmachine/droger aansluiting.
De bijkeuken geeft toegang tot de net aangelegde tuin. Direct aan het huis is de overkapping gesitueerd voor koudere zomeravonden. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. 
 
1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de 2e verdieping.

Slaapkamer 1: +/- 14 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 7 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 7 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een ingebouwde trapkast. 
De nette badkamer is voorzien van een toilet, douche, ligbad en wasmeubel.

2e verdieping:
De ruime open tweede verdieping met veel bergruimte is te bereiken middels een vaste trap. Deze 2e verdieping kan gebruikt worden als kantoor of slaapkamer. 

Tuin:
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin en achtertuin met een achterom via de zijkant van de woning. De achtertuin is gelegen op het noord-westen en is voorzien van een overkapping en een berging aan de achterzijde van de tuin.

De informatie is met zorg samengesteld, doch Eline Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Let op: 
- Bij het opstellen van de koopovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom gesteld van 10% van de koopsom. 
- Het is mogelijk om een financieringsvoorbehoud op te nemen tot de vraagprijs.
- Gelieve een afspraak in te plannen via de mail.

Kenmerken