Beschrijving

2-kamer appartement gelegen in het centrum van Boxtel, met alle voorzieningen op loopafstand (waaronder het station). Het appartement is voorzien van een externe berging en een gezamenlijk dakterras. 

Kenmerken
Woonoppervlak: +/- 52 m2
Berging: +/- 4 m2
Inhoud: 195 m3
VvE kosten: €226,- p.m waarvan €80 voorschot van stookkosten
Energielabel: B

Op de begane grond heeft u via de gezamenlijke entree toegang tot algemene hal met bellentableau, brievenbussen en trapopgang naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping treft u de hal met bergingen en het gezamenlijke dakterras. 
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is bereikbaar middels een trap. Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de slaapkamer, meterkast, badkamer en de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open keuken met een rechte opstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron. De woonkamer is voorzien van diverse dakramen welke zorgdragen voor voldoende daglicht in het appartement. De badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en toilet. Tevens tref je in de badkamer en aansluitingen voor de wasmachine en droger. 


Deze informatie is met zorg samengesteld, doch Eline Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Let op: 
- Bij het opstellen van de koopovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom gesteld van 10% van de koopsom. 
- Het is mogelijk om een financieringsvoorbehoud op te nemen tot de vraagprijs.

Kenmerken