Beschrijving

Eindwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk Oost. De woning is gelegen aan een rustige weg met alleen bestemmingsverkeer. De woning is gelegen in de nabijheid van diverse scholen en speelvoorzieningen. 

Kenmerken:
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlakte: +/- 106 m2
Overige inpandige ruimte: +/- 11 m2
Perceeloppervlakte: +/- 132 m2
Inhoud: +/- 397 m3
Energielabel: D
Aanvaarding: in overleg

Indeling

Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer, meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is voorzien van een open keuken en een trapkast. De keuken is gelegen aan de achterkant van de woning en is voorzien van een koelkast, vriezer, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, oven en een afzuigkap. 
Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier treft u een de wma-aansluitingen en voldoende bergruimte. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamer en de badkamer.
Slaapkamer 1: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en van hieruit heeft u toegang tot de bergkast en de trap naar de zolderverdieping.
Slaapkamer 2: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 9 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De badkamer is voorzien van een bad met douchescherm, wastafel en een toilet.

2e verdieping:
De bergzolder is te bereiken middels een vaste trap hier treft u de CV-ketel en voldoende bergruimte.

Tuin:
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin en achtertuin met achterom. De achtertuin is voorzien van een overkapping.


De informatie is met zorg samengesteld, doch Eline Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheid heden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Let: bij het opstellen van de koopovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom gesteld van 10% van de koopsom. Het is mogelijk om een financieringsvoorbehoud op te nemen tot maximaal de vraagprijs.

Kenmerken