VERKOCHT Europalaan 23

Tussenwoning gelegen in de wijk 'Oost'

De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin en achtertuin met achterom. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een zonneluifel en een ruime garage. 

Tussenwoning gelegen in de wijk 'Oost'. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in nabijheid van diverse scholen en speelvoorzieningen. De woning is goed onderhouden en is voorzien van een moderne keuken en nette badkamer. De tuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een ruime garage en een zonneluifel.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1982
Woonoppervlakte: +/- 116 m2
Externe berging: +/- 25 m2
Perceeloppervlakte: +/- 180 m2
Inhoud: +/-385 m3

Indeling
Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet en de meterkast. De ruim opgezette woonkamer is voorzien van een open keuken en de trap naar de 1e verdieping. De keuken heeft een rechte opstelling met een kastenwand en is voorzien van een koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en een afzuigkap..
Via de keuken heeft u toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers (voorheen drie), de badkamer en de 2e verdieping.

Slaapkamer 1: +/- 22 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning (voorheen waren dit twee slaapkamers).
Slaapkamer 2: +/- 12 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en een toilet.

2e verdieping:
De 2e verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Deze open ruimte is nog naar eigen inzicht in te delen. Op deze verdieping treft u de wasmachine en droger aansluitingen alsook de cv ketel.

Tuin:
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin en achtertuin met achterom. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een zonneluifel en een ruime garage.