VERKOCHT Diepenbrockstraat 13

Fijne hoekwoning gelegen in de wijk ‘Oost’ in Boxtel.Fijne hoekwoning gelegen in de wijk ‘Oost’ in Boxtel. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in nabijheid van diverse scholen, speelvoorzieningen, winkelcentrum Oosterhof en het centrum van Boxtel. Deze sfeervolle woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, ruime tuin met carport en een wasruimte.


Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 125 m2
Overige inpandige ruimte: +/- 17 m2
Externe bergruimte: +/- 9 m2
Perceel: 246 m2
Bouwjaar: 1974
Energielabel: D

Indeling:
Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de garderobe, de meterkast, toilet, trapkast, keuken en de lichte woonkamer.
Vanuit de ontvangsthal en de woonkamer is de keuken te bereiken. De keuken heeft een rechte opstelling en voorzien van een 4-pits inductie, koelkast, oven en vaatwasser. De begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, het toilet, de badkamer en de trap tot de 2e verdieping. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en vloerbedekking. De muren en het plafond zijn gestuct.

Slaapkamer 1: +/- 16 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 12 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 7 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

2e verdieping:
Via de overloop van de 2e verdieping heeft u toegang tot de ruime 4e slaapkamer en de wasruimte. In de wasruimte is de cv ketel, Bosch 2005, gesitueerd.
De slaapkamer met bergruimte is voorzien van een dakkapel.

Slaapkamer 4: +/- 18 m2, deze zolderkamer is voorzien van een dakkapel.

De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noord-oosten. Aan de zijkant van de woning treft u een overkapping en ruime schuur. Tevens is er een stenen berging met een carport. 

Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noord-oosten. Aan de zijkant van de woning treft u een overkapping en ruime schuur. Tevens is er een stenen berging met een carport.