VERKOCHT Dorsvlegel 6

Uitgebouwde 2-1 kap woning gelegen in de woonwijk Lennisheuvel.

De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin met eigen parkeerplaats. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een zonneluifel. De tuin is fraai aangelegd en is voorzien van een achterom. De oorspronkelijke garage is flink uitgebouwd en is voorzien van een loopdeur. De berging is middels een eenvoudige ingreep bij de woning te betrekken. 

Uitgebouwde 2-1 kap woning gelegen in de woonwijk Lennisheuvel. De woning is gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer en een ruim speelveld voor de deur. De woning is voorzien van een aanbouw, moderne keuken en badkamer en een uitgebouwde berging welke je tevens nog bij de woning kan betrekken.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 128 m2
Overige inpandige ruimte:+/- 25 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: +/- 5 m2
Inhoud: +/- 520 m3
Perceel: 245 m2

Bijzonderheden:
- Uitgebouwde berging met mogelijkheid deze bij de woning te betrekken;
- 14 zonnepanelen;
- Keuken recentelijk vervangen (2018).

INDELING
Begane grond:
Entree, via ontvangthal toegang tot de meterkast, garderobe en de woonkamer. De ruim uitgebouwde woonkamer is voorzien van een erker aan de voorzijde en een aanbouw over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een eettafel en zithoek. De open keuken heeft een hoekopstelling met kastenwand en is voorzien van een vaatwasser, Quooker, Bora inductiekookplaat met afzuiging, koelkast en een combi-stoomoven.
Tevens is de woonkamer voorzien van een trapkast. Via een portaal heeft u toegang tot het toilet en de trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1: +/- 11 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 8 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet, bad en wastafel.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikbare zolderverdieping. Hier treft u slaapkamer 4 (+/- 14 m2), de cv-ketel en de wasmachine aansluitingen. De slaapkamer is voorzien van een wastafel en diverse inbouwkasten waarin de cv-ketel en wasmachine/droger zijn verwerkt.

Tuin: