VERKOCHT Vivaldistraat 18

Instapklare eindwoning gelegen in de wijk 'Oost'.


Instapklare eindwoning gelegen in de wijk 'Oost'. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in nabijheid van diverse scholen en speelvoorzieningen en winkelcentrum Oosterhof. De sfeervolle woning is goed onderhouden en is voorzien van een mooie woonkamer met open keuken in hoekopstelling. De ruime tuin is gelegen op het zuid oosten en voorzien van een garage.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 123 m2
Externe bergruimte (garage): +/- 20 m2
Perceel: +/- 178 m2
Inhoud: +/- 425 m3
Energielabel: C

Bijzonderheden:
- Instapklare woning;
- Garage.

Indeling:
Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de meterkast, het toilet en de woonkamer. De lichte woonkamer is voorzien van een open keuken. De ontvangsthal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaat vloer. De open keuken in hoekopstelling is in 2015 vernieuwd en is voorzien van een 4-pits inductieplaat, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en een afzuigkap. De keuken geeft u toegang tot de zonnige tuin.
Vanuit de woonkamer is via de trap de eerste verdieping bereikbaar. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de 2e verdieping. De 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Slaapkamer 1: +/- 16 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 12 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 9 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
De moderne badkamer (2015) is voorzien van een toilet, douche en een dubbele wastafel.

2e verdieping:
Via de overloop van de 2e verdieping is de techniek-ruimte, berging en 4e slaapkamer bereikbaar. In de techniek-ruimte treft u de wma-aansluitingen en de CV-ketel (Intergas 2021). Slaapkamer 4: +/- 13m2.

Tuin:
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voor- en achtertuin met een achterom via de achterzijde en zijkant van de tuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid oosten en is voorzien van een garage.