VERKOCHT Vorsenpoel 155

Compleet gemoderniseerde benedenwoning gelegen in de gezellige woonwijk 'Oost'.

Compleet gemoderniseerde benedenwoning gelegen in de gezellige woonwijk 'Oost'. Voorzieningen als supermarkten en het centrum zijn op korte afstand te vinden. De woning is in 2019 geheel gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keuken en moderne badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een fijne buitenruimte.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: +/- 71 m2
Externe berging: +/- 5 m2
Inhoud: +/-223 m3

Indeling
Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer, net toilet, bergkast, en de meterkast. Hier treft u ook de Remeha Avanta Cv ketel (2019). De lichte woonkamer is voorzien van een half open keuken. Via de woonkamer wordt de eerste slaapkamer bereikt. De badkamer is te bereiken via deze slaapkamer. De nieuwe keuken (2019) heeft een rechte opstelling en is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, fornuis met 5 pits inductiekookplaat en oven. In de hoge keukenkasten is ruimte en een aansluiting voor een wasmachine en droger. Via de keuken wordt de tweede slaapkamer bereikt. Deze kamer is voorzien van een vaste kastenwand. De gehele woning is voorzien van een mooie laminaatvloer en houten kozijnen met dubbel glas.

Slaapkamer 1: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 8 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De moderne badkamer (2019) is voorzien van een douche met glazen schuifdeur en een moderne wastafel.

Buitenruimte
De woning is voorzien van een net betegelde voortuin. De tuin is gelegen op het noorden.

Berging
De woning is voorzien van een externe berging gelegen achter de tuin van Vorsenpoel 137. Deze berging is voorzien van een zonnepaneel wat licht en stroom verschaft in deze ruimte.