VERKOCHT Banier 7

Instapklare ruime appartementen gelegen in appartementencomplex 'Banier' in de wijk Selissen.

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte!

Instapklare ruime appartementen gelegen in appartementencomplex 'Banier' in de wijk Selissen. De appartementen zijn gelegen op de begane grond en zijn ruim van opzet. De woningen zijn in nabijheid van diverse winkelvoorzieningen, sportvoorzieningen, scholen en uitvalswegen.

Kenmerken:
Bouwjaar: 2006 (in 2018 getransformeerd naar woonappartementen)
Woonoppervlakte: +/- 145 m2
Inhoud: +/- 430 m3
VvE-bijdrage: +/- €35,- p.m.
Aanvaarding: direct

Bijzonderheden:
- Bijzonder ruime appartementen
- Hoge plafonds
- Luxe afwerking
- In 2018 verbouwd naar een woonappartement.

Indeling:
Begane grond
Middels de ontvangsthal bereikt u de ruime woonkamer welke u voldoende ruimte biedt voor verschillende opstellingen. De open keuken is voorzien van een keukeneiland met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi magnetron, koelkast, vriezer, afzuigkap en een inductie kookplaat (alle van Bosch).

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hal van waaruit u de twee slaapkamers, de badkamer en de bergruimte bereikt.  De woonkamer heeft hoge plafonds waardoor er een ruimtelijk gevoel is gecreeerd. 

Vanuit de keuken bereikt u middels een hal een seperaat toilet en een extra kamer (techniekruimte). In deze kamer treft u de wma aansluiting, de cv ketel (2018) en de verdeler voor de vloerverwarming. Deze ruimte is nog op verschillende manieren in te delen vanuit de hal heeft u ook toegang tot de berging.

Het afgescheiden terras is gelegen aan de voorkant van het appartement en is bereikbaar vanuit de woonkamer.