VERKOCHT De Beukums 108

Aan een rustige weg gelegen hoekwoning in de wijk 'Oost'.

Aan een rustige weg gelegen hoekwoning in de wijk 'Oost'. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in nabijheid van diverse scholen en speelvoorzieningen. De woning heeft een zonnige achtertuin met een ruime overkapping.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1977
Woonoppervlakte: +/- 135 m2
Perceeloppervlakte: +/- 193 m2
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
- Ruime aanbouw begane grond.
- Dakkapel (2x) op de 2e verdieping (2015).
- Airco op de 1e en 2e verdieping. (2018).

Indeling

Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer, meterkast en het toilet. De ruim opgezette woonkamer heeft een open trap naar de 1e verdieping. De openkeuken is gelegen aan de achterkant van de woning. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een koelkast,  gaskookplaat en een afzuigkap. 
Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier treft u een ruime inbouwkast met voldoende opslagruimte. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin.
De woning is voorzien van een ruime aanbouw aan de zijkant van de woning.

1e verdieping:
via de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamer, de badkamer en de 2e verdieping.
De badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en een toilet.

2e verdieping:
De 2e verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Via de voorzolder heeft u toegang tot twee slaapkamers welke beide zijn voorzien van een dakkapel (2015). Op de voorzolder treft u de wma-aansluitingen en de CV-ketel (2009).

Tuin:
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin en achtertuin met achterom. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een ruime overkapping en een berging.