VERKOCHT De Pellenwever 24

Fijne hoekwoning gelegen in de wijk ‘Oost’ in Boxtel.

Fijne hoekwoning gelegen in de wijk ‘Oost’ in Boxtel. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in nabijheid van diverse scholen, speelvoorzieningen, winkelcentrum Oosterhof en het centrum van Boxtel. Deze sfeervolle woning beschikt over 4 ruime slaapkamers, wasruimte en houthaard.

Kenmerken:
Woonoppervlak: +/- 120 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 5m2
Externe bergruimte: +/- 28 m2
Perceel: 201 m2
Bouwjaar: 1977
Energielabel: C

Indeling:

Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de garderobe, de meterkast en de lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een gezellige houtkachel. De voorzijde van de woning is voorzien van rolluiken.
Vanuit de woonkamer is de open keuken te bereiken. De open keuken heeft een hoekopstelling en voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast en vaatwasser. De keuken geeft u toegang tot de bijkeuken. In deze bijkeuken is het toilet gesitueerd en tevens een aansluiting voor de wasmachine is. De bijkeuken geeft u toegang tot de nette achtertuin. De begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trap tot de 2e verdieping. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer. De muren en het plafond zijn gestuct. De slaapkamers en badkamer zijn voorzien van rolluiken, waarbij het rolluik in de badkamer met afstandsbediening te sluiten is.

Slaapkamer 1: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 2: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 6 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is voorzien van een toilet, bad met douchescherm en wastafel.

2e verdieping:
Via de overloop van de 2e verdieping heeft u toegang tot de ruime 4e slaapkamer en de wasruimte. In de wasruimte is de cv ketel, Remeha Avanta 2009, gesitueerd.
De slaapkamer met bergruimte is voorzien van een dakkapel.

Slaapkamer 4: +/- 13 m2, deze zolderkamer is voorzien van een dakkapel.

Tuin:
De woning is voorzien van een voortuin en achtertuin met een achterom via de zijkant van het perceel. De achtertuin is gelegen op het westen. Aan de achterzijde van de woning is een automatische zonwering bevestigd. Aan de zijkant van de woning treft u een kleine overkapping en ruime schuur. Aan de achterzijde van de tuin is het houthok en de externe berging gesitueerd. Deze stenen berging is voorzien van een nieuw raam en isolatie.