VERKOCHT Puccinistraat 5

Tussenwoning gelegen in de wijk 'Oost'.


 Tussenwoning gelegen in de wijk 'Oost'. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in nabijheid van diverse scholen en speelvoorzieningen. De woning is goed onderhouden en is voorzien van vier slaapkamers, een uitgebouwde berging en een moderne keuken.


Kenmerken:
Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: +/- 120 m2
Externe berging: +/- 15 m2
Perceeloppervlakte: +/- 149 m2
Inhoud: +/- 400 m3

Indeling
Begane grond:
Via de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet, trap naar eerste verdieping en de meterkast. De woonkamer is voorzien van een half-open keuken en een trapkast. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en een afzuigkap..
Via de keuken heeft u toegang tot de tuin.

1e verdieping:
Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de tweede verdieping.

Slaapkamer 1: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Op deze kamer treft u tevens een wasmachine en droger aansluiting.
Slaapkamer 2: +/- 13 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 3: +/- 10 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.
De badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel, bidet en een toilet.

2e verdieping:
De 2e verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Via de voorzolder heeft u toegang tot slaapkamer 4 (+/- 17 m2). Op deze verdieping treft u de wasmachine en droger aansluitingen alsook de cv ketel.

Tuin:
De woning is voorzien van een fraai aangelegde voortuin en achtertuin met achterom. De achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van een ruime berging.